Ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα συζήτησης όλων είναι οι πλαστικές στις οποίες κατά καιρούς υποβάλλονται οι διάσημοι. Κάπως έτσι εξηγείται άλλωστε, η τεράστια δημοτικότητα λογαριασμών στο Instagram όπως το @celebface που εκθέτουν τις αλλαγές που κάνουν πάνω τους.

Στο μεταξύ, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Gigi Hadid έχει γίνει στόχος φημών που τη θέλουν να έχει πειράξει το πρόσωπό της είτε πρόκειται για τα φρύδια της (που κάποιοι τα θεωρούν υπερβολικά τοξωτά) είτε τα ζυγωματικά της με fillers.

Σε live της make up artist της Maybelline, Erin Parsons στο οποίο συμμετείχε, το μοντέλο που διανύει την πρώτη του εγκυμοσύνη εξήγησε πως τα φρύδια της έχουν αυτό το σχήμα από όταν γεννήθηκε, ενώ το ίδιο πρόσθεσε και για τα μάγουλά της.

“Ο κόσμος πιστεύει πως βάζω fillers στο πρόσωπό μου και γι´αυτό είναι στρογγυλό, αλλά είναι σα να έχω αυτά τα μάγουλα από όταν γεννήθηκα. Ειδικά στο μήνα μόδας όταν ήμουν μόλις λίγων εβδομάδων έγκυος”, εξήγησε, ενώ συμπλήρωσε ότι δε θεωρεί πως η εγκυμοσύνη επηρέασε καθόλου το πρόσωπό της, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά τα χαρακτηριστικά είχε από πριν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


“Για αυτούς που αναρωτιούνται αν έχω βάλει ή έχω κάνει ενέσεις στο πρόσωπό μου η απάντηση είναι όχι. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον οποιονδήποτε κάνει ό,τι θέλει για να είναι ευτυχισμένος και να νιώθει άνετα και καλά με τον εαυτό του, αλλά εμένα προσωπικά με τρομοκρατεί. Νομίζω πως είμαι υπερβολικά πολύ control freak του στυλ “κι αν όλα πάνε λάθος”, επεσήμανε.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την κουβέντα τους: