Ήδη από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, το 2020, η Kate Middleton είχε ξεκινήσει ένα φωτογραφικό project το οποίο στόχευε να απαθανατίσει τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο στη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών.

Με τίτλο “Hold Still”, το project ήταν μέρος της συνεργασίας της με την Εθνική Γκαλερί Φωτογραφίας, στην οποία η Δούκισσα του Cambridge είναι μέλος, και σκοπός του ήταν να ενθαρρύνει τους κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας να καταγράψουν τις εμπειρίες τους στη διάρκεια της καραντίνας και της πανδημίας.

Η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οδήγησε στη δημιουργία ενός βιβλίου με τίτλο: «Hold Still: Ένα πορτραίτο του έθνους μας το 2020», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο και παρουσιάζει 100 πορτραίτα από όλο το project, μαζί με τις ιστορίες των προσώπων στις φωτογραφίες. Τον πρόλογο, μάλιστα, τον είχε γράψει η ίδια η Kate.

Κατά καιρούς η Kate Middleton έχει μιλήσει για το “Hold Still”, αλλά μόλις εχθές κατάφερε να συγκεντρώσει όλους εκείνους που τη βοήθησαν να το κάνει πραγματικότητα για να δείξει την ευγνωμοσύνη της. Από την εκδήλωση που διοργανώθηκε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μοιράστηκαν φωτογραφίες τους στο Instagram.

«Ευχαριστώ τους υπέροχους συνεργάτες που έκαναν το “Hold Still” πραγματικότητα», έγραψαν στο caption. «Χρειάστηκε πολύς καιρός για να καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, αλλά σήμερα τα καταφέραμε. Η ιδέα του “Hold Still” ξεκίνησε αμέσως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και προσπάθησε να φέρει ανθρώπους και κοινότητες πιο κοντά μέσα από τη δύναμη της φωτογραφίας».

Στο event, η Kate φόρεσε ένα διαχρονικά κομψό σύνολο σε λευκή-κρεμ απόχρωση που αποτελείτο από ένα blazer με μακριά μανίκια και μία midi φούστα από σιφόν, της Slef-Portrait. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως παρευρισκόμενοι δεν φορούσαν μάσκες (υπενθυμίζουμε πως στην Αγγλία η χρήση της μάσκας έχει σταματήσει ήδη από το καλοκαίρι).

Δείτε την εμφάνισή της:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below