Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις σοφιστικέ ενδυματολικές της επιλογές. Πρόσφατα την είδαμε με ασπρόμαυρη δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Ιωάννας Κουρμπέλα, όταν βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τους «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Ενώ είναι εμφανές πως τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για το κομμάτι πασπαρτού του καλοκαιρινού στυλ, που δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Γεγονός που επιβεβαιώνεται αν σκεφτούμε πόσες παραλλαγές του έχει φορέσει φέτος το καλοκαίρι.

Την Παρασκευή, 29/07, βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την εμβληματική τραγωδία του Σοφοκλή «Αίας», σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη. Η παράσταση παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022. Εκεί μας χάρισε μία ακόμη κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση, επιστρατεύοντας δύο κομμάτια-κλειδιά που δεν λείπουν από καμιά καλοκαιρινή ντουλάπα: το μακρύ αέρινο φόρεμα και τα δερμάτινα φλατ σανδάλια.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μακρύ σατέν μαύρο φόρεμα με σκισίματα στα πλαϊνά και μερικά διακριτικά λευκά σχέδια που αναδείκνυε αριστοτεχνικά τη σιλουέτα της χάρη στην λεπτομέρεια με τα κορδόνια που έσφιγγαν στην περιοχή της μέσης. Για να ολοκληρώσει το look πρόσθεσε ένα ζευγάρι μαύρα χειροποίητα σανδάλια με φτερά σε χρυσή απόχρωση από το ελληνικό brand “Ancient Greek Sandals”. Το συγκεκριμένο στυλ ονομάζεται “Nephele” και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια της εταιρίας, καθώς «φωνάζει» Ελλάδα.

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Ευαγγελάτου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below