Η Κόνι Μεταξά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έρχεται καθημερινά σε επαφή και επικοινωνία με τους ακολούθους της με τους οποίους αρκετά συχνά συνομιλεί για διάφορους λόγους.

Πρόσφατα κάποιος τη ρώτησε για πολλοστή φορά ποιο είναι το ύψος και τα κιλά της και εκείνη απάντησε λέγοντας «Γιατί όλες έχετε ψύχωση με τα κιλά και το ύψος των άλλων; Τι διαφορά θα κάνει στη ζωή σου, αν μάθεις πόσα κιλά είμαι; Άλλο σώμα έχεις εσύ, άλλο εγώ. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν».

Εκτός όμως από την εποικοδομητική επικοινωνία με τους ακολούθους της, υπάρχουν και οι στιγμές που έρχονται σε ρήξη, όπως συνέβη στην περίπτωση που η Κόνι πόζαρε με μια γούνα η οποία έδειχνε επικίνδυνα με αληθινή.

Οι followers με οικολογική συνείδηση ξεσηκώθηκαν και της επιτέθηκαν με σχόλια του τύπου: “Ελπίζω η γούνα να είναι ψεύτικη κυρία Μεταξά”, “Κρίμα για το ζώο που βασανιστικε ανελέητα για να το φορές εσύ και η καθε εσυ…ντροπή σου. Εκατό χρόνια πίσω…”, “Σοβαρά γούνα ; Κάποια ζωα πέθαναν για να το φορέσεις εσυ αυτο και το χειρότερο είναι πως διαφημίζεις και αυτή τη φρικτή βιομηχανία 💔” Ξερεις ποσά ζώα πέθαιναν για αυτο που φοράς;;;” αλλά και πολλά ακόμη σκληρότερα.

Η Κόνι δεν απάντησε σχετικά με το αν η γούνα είναι τελικά αληθινή ή faux, η φωτογραφία όμως στην οποία πόζαρε δεν κατέβηκε ποτέ από το λογαριασμό της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K O N N I E (@kmetaxa) στις