Μετά τις φήμες περί μυστικού ειδυλλίου της Lady Gaga με το Bradley Cooper – αν πράγματι δεν ισχύει τότε οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι και οι δυο τους εξαιρετικοί ηθοποιοί – υπήρξαν και πολλές φήμες ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Και εκτός από το ερώτημα ” Είναι η Lady Gaga έγκυος;” άλλο ένα είχε αρχίσει να πλανάται στον ορίζοντα “To μωρό αυτό είναι του πρώην αρραβωνιαστικού της Christian Carino ή του Bradley Cooper;”

H Lady Gaga λοιπόν, όπως πήγε στο show του Jimmy Kimmel και απάντησε στο ερώτημα “Τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσένα και το Bradley Cooper;” έτσι απάντησε και στην απορία ” Είσαι έγκυος;” μέσα από ένα πραγματικά πολύ έξυπνο tweet.

“Rumors I’m pregnant? Yeah, I’m pregnant with #LG6,” έγραψε, που σημαίνει “Φήμες ότι είμαι έγκυος; Nαι, είμαι με το #LG6”, δηλαδή με το έκτο κατά σειρά άλμπουμ της.

Η βραβευμένη πλέον με Όσκαρ τραγουδίστρια λοιπόν, ενημέρωσε το κοινό της ότι αυτό που εγκυμονεί είναι το επόμενο μουσικό άλμπουμ της το οποίο θα ακολουθήσει τα: Fame 2008, Fame Monster 2009, Born this way 2011, Artpop 2013 και Joanne 2017.