Η Lady Gaga και ο Dan Horton έζησαν ένα πολύ σύντομο love story αφού από  τη στιγμή που μάθαμε ότι βγαίνουν μαζί μέχρι την ώρα που η τραγουδίστρια δήλωσε “single” πέρασαν σκάρτοι τρεις μήνες. Μπορείς να δεις ολόκληρο το χρονικό της mini σχέσης της Gaga με τον ηχολήπτη ΕΔΩ

Πως όμως προέκυψε η αποκάλυψη του relationship status της pop star; Η Lady Gaga πήγε στο bachelorette party της καλύτερής της φίλης και έγραψε στο story της “An about to be married woman and me, a single lady.” που σημαίνει “Μια γυναίκα που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί και μια ελεύθερη κυρία”, όπου ελεύθερη κυρία βάλε Gaga.

H βραβευμένη με όσκαρ πλέον star είχε απαθανατιστεί από το φακό των παπαράτσι να φιλιέται με τον Don Horton τον Ιούλιο του 2019 κάπου στο Los Angeles και αυτός ήταν και ο λόγος που όλοι πίστεψαν τελικά πως οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ της ίδιας και του Bradley Cooper δεν ίσχυαν ή έστω ήταν η στάχτη στα μάτια τους.

Πρόσφατα είχαμε ένα update στη σχέση της με τον ηχολήπτη όταν τον έκανε tag σε ένα άλλο story της στο οποίο κρατούσε μια υπέροχη ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα.

Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τη Lady Gaga για τo relationshop status της, ήταν όταν την Παρασκευή στο bachelorette party της Sarah Nicole Tanno εκείνη έγραψε ότι είναι “single”.  Aν αυτό είναι σπόντα προς τον Don Horton για να της κάνει πρόταση γάμου δε μπορούμε να το γνωρίζουμε.