Αν έχετε δει το “A Star is Born” τότε μάλλον θα έχετε ακούσει στο repeat πολλές φορές το “Shallow” το οποίο ερμηνεύει μαζί με το Bradley Cooper και της έχει χαρίσει πολλά βραβεία ως τώρα – κι ακόμη δεν έχουν έρθει τα Όσκαρ.

Σαφώς και όλα τα κομμάτια της ταινίας είναι επίσης αξιόλογα και πολύ αγαπημένα μας βλέπε το “Always remember us this way”, το “Shallow” όμως είναι εκείνο που σαρώνει ότι βραβείο βρίσκει στο πέρασμά του.

Στην τελετή των βραβείων Grammys που έγινε χθες το “Shallow” χάρισε στη Lady Gaga δυο ακόμη διακρίσεις: Mία για το καλύτερο pop ντουέτο και μία για το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για visual media ενώ απέσπασε και δυο ακόμη υποψηφιότητες αυτή του τραγουδιού της χρονιάς και του δίσκου της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην ταινία, η Ally, η πρωταγωνίστρια την οποία υποδύεται η Gaga κερδίζει στα Grammys το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης.

Η Gaga ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το Shallow ντυμένη με μια ολόσωμη ολοκέντητη φόρμα και έφυγε από τη διοργάνωση με δυο ακόμη βραβεία για τη συλλογή της για το συγκεκριμένο κομμάτι και ένα ακόμη για το Joanne.

Για την περίσταση η Lady Gaga επέλεξε ένα ασημί μεταλιζέ μάξι φόρεμα του oίκου Celine με ένα σκίσιμο και έντονα βολάν στην αριστερή πλευρά. Στο λαιμό της φόρεσε ένα κολιέ από τον οίκο Tiffanys το οποίο συνολικά αποτελείτο από 237 διαφορετικά και μοναδικά κομμένα καράτια συνολικής αξίας 91 καρατίων.

Getty Images

Getty Images for The Recording Academy