Η Meghan Markle ασχολείται με τις φιλανθρωπίες εδώ και πολύ καιρό και μάλλον ήρθε η ώρα η προσφορά της να ανταμειφθεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα “The Sun”, πιθανώς να είναι υποψήφια για το τιμητικό βραβείο για το 2022 του περιοδικού GQ MEN. Και προφανώς για να καταφέρει να το παραλάβει δια ζώσης θα πρέπει να ταξιδέψει ξανά στην Αγγλία.

«Στη Μeghan προτάθηκε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς, οπότε είναι μεγάλη τιμή για εκείνη», είπε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον της.

Τα βραβεία του GQ ήταν προγραμματισμένο να γίνουν στις 7 Σεπτεμβρίου, μα αναβλήθηκαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Δούκισσας του Σάσεξ, η οποία βρισκόταν σε περιοδεία στην Ευρώπη.

Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, στις 8 Σεπτεμβρίου ήταν σίγουρο πως Harry και Meghan δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, αν εκείνη γινόταν εκείνες τις ημέρες.

Η νέα ημερομηνία των βραβείων, τον ερχόμενο Νοέμβριο, ίσως δεν συμπέσει με κάποια άλλη υποχρέωσή τους. Οι δυο τους έχουν κάνει ελάχιστα ταξίδια προς την Ευρώπη μετά την άρνηση των βασιλικών τους τίτλων το 2020 και τη μετακόμισή τους στην Αμερική. Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, όμως, ίσως τα πράγματα αλλάξουν και γέφυρες μεταξύ των δύο μερών της βασιλικής οικογένειας χτιστούν ξανά. Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below