Η Meghan Markle σήμερα έσπασε τη σιωπή της αναφορικά με τη δολοφονία του George Floyd και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που περίμενε περισσότερο από μία εβδομάδα προκειμένου να μιλήσει για το θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Sussex μίλησε στους απόφοιτους του παλιού της σχολείου στο Λος Άντζελες, κατά την οποία ανέφερε και ένα σωρό ακόμη Αφροαμερικανούς που έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία χρόνια από αστυνομικούς.

Η 38χρονη σύζυγος του Πρίγκιπα Harry που πήγαινε στο Immaculate HeartHigh School από τα 11 έως τα 18 της χρόνια επεσήμανε:
«Η ζωή του George Floyd είχε αξία και η ζωή της Breonna Taylor είχε αξία και το ίδιο ισχύει και για τους Philando Castile και Tamir Rice».

Παράλληλα, θέλησε να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν που άργησε τόσο να τοποθετηθεί επί του περιστατικού: «Δεν ήμουν σίγουρη τι θα μπορούσα να σας πω. Ήθελα να πω το σωστό πράγμα και ήμουν πολύ αγχωμένη ότι θα μπορούσαν να απομονωθούν σε αποσπάσματα. Και συνειδητοποίησα ότι το μόνο λάθος πράγμα για να πεις είναι το να μην πεις τίποτα. […] Λυπάμαι πολύ που πρέπει να μεγαλώσετε σε έναν κόσμο που τέτοια γεγονότα συμβαίνουν ακόμα».

Τέλος, θέλησε να μοιραστεί με τους μαθητές μία συμβουλή που της έδωσε μία καθηγήτριά της όταν ήταν 15 χρόνων: «Θυμάμαι μία καθηγήτριά μου, τη δεσποινίδα Pollia, μου είπε όταν έφευγα για να πάρω μέρος σε μία ημέρα εθελοντισμού “πάντα να θυμάσαι να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τους δικούς σου φόβους”. Αυτό μου έμεινε για όλη την υπόλοιπη ζωή μου και το σκέφτομαι την τελευταία εβδομάδα περισσότερο από ποτέ».

Το εν λόγω εξάλεπτο βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε χθες και δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του lifestyle περιοδικού για μαύρες γυναίκες, Essence με τη διευκρίνιση ότι τα πνευματικά δικαιώματά του ανήκουν στη Δούκισσα του Sussex.

Δείτε το:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below