Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε μάθει για το διαζύγιο της Olivia Wilde από τον Jason Sudeikis, με το ζευγάρι να αφήνει να εννοηθεί πως ο γάμος του είχε λήξει πολύ νωρίτερα από την κοινοποίηση της είδησης.

Στο εξής, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Olivia Wilde είναι κάτι παραπάνω από φίλη του Harry Styles. Παρότι κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, απαθανατίστηκαν στο γάμο του μάνατζερ του Styles, Jeff Azoff σε τρυφερές στιγμές, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για το νέο λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabi (@littlegoldenharry)


Κατά το Entertainment Tonight, πρόκειται για ένα πολύ πρόσφατο ειδύλλιο, καθώς μετρά μόλις λίγες εβδομάδες· θυμίζουμε πως ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της ταινίας Don’t Worry Darling, στην οποία η Wilde είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, αλλά και ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabi (@littlegoldenharry)


«Αυτὀ που ξεκίνησε ως στενή φιλία, γρήγορα εξελίχθηκε σε ρομάντζο. Όλοι το έβλεπαν να έρχεται. Κατά τα διαλείμματα, δε μπορούσε να μείνει μακριά της και την επισκεπτόταν στο τροχόσπιτο που είχε ως καμαρίνι. Όταν ήταν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια αυτό το σαββατοκύριακο για το γάμο, ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους μπροστά στους φίλους τους, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι», ανέφερε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο ET.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabi (@littlegoldenharry)

Εμείς πάλι, ανυπομονούμε για όλες τις stylish εμφανίσεις που πρόκειται να μας χαρίσουν ως ζευγάρι στις δημόσιες εμφανίσεις τους και δη στο κόκκινο χαλί – όταν αυτό πια είναι εφικτό με τη λήξη της πανδημίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below