Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle.

Η βασιλική οικογένεια υποδέχθηκε τους ηγέτες των 7 πιο δυνατών οικονομικά χωρών του κόσμου, στο πλαίσιο της συνόδου G7 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αγγλία, την Παρασκευή, 11 Ιουνίου στην Κορνουάλη.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Πρόκειται για μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση, ειδικά στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, κατά τον οποίο η πανδημία περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τις εμφανίσεις των βασιλικών μελών. Ενώ κατά καιρούς εμφανίζονταν ατομικά ή ως ζεύγη, όλοι μαζί εθεάθησαν τελευταία φορά στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, για την οποία ταξίδεψε από την Αμερική και ο πρίγκιπας Χάρι.

«Η Βασίλισσα μίλησε στους αρχηγούς των κρατών και στα μέλη των διπλωματικών σωμάτων», έγραφε το post στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram. «Η Βασίλισσα, με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη Δούκισσα της Κορνουάλης, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρέθησαν στην τελετή υποδοχής των αρχηγών των G7, που διοργάνωσε ο πρωθυπουργός», συνέχιζε.

Photo by Oli Scarff – WPA Pool / Getty Images

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ, μάλιστα, αποφάσισε να κόψει μία τούρτα με… σπαθί στη διάρκεια της επίσκεψής της, με αφορμή τη φιλανθρωπική δράση edencommunities, που στηρίζει γειτονιές και άτομα, που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.