Την Τρίτη, 30/11, τα Μπαρμπάντος γιόρτασαν την απομάκρυνση της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ από την θέση της αρχηγού του κράτους, κόβοντας επίσημα τους δεσμούς με το αποικιακό παρελθόν τους. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού το νησί της Καραϊβικής ανακηρύχθηκε σε προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Η Rihanna παρεύρεθηκε στην τελετή ανεξαρτησίας της γενέτειράς της, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σατέν πορτοκαλί Bottega Veneta φόρεμα à la Daniel Lee (πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού brand). Η αέρινη δημιουργία με την εντυπωσιακή πλάτη ανήκει στη συλλογή Salon 02, η οποία παρουσιάστηκε στο Βερολίνο πέρυσι τον Απρίλιο -εν μέσω πανδημίας. Το look της βραδιάς ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καφέ strappy σανδάλια, μίνιμαλ μακιγιάζ και χρυσά κοσμήματα.

H πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, που γεννήθηκε στα Mπαρμπάντος το 1988, έλαβε τον τίτλο της «Εθνικής Ηρωίδας» από την πρωθυπουργό Mia Mottley, και έγινε έτσι το ενδέκατο άτομο -και μόλις η δεύτερη γυναίκα- που έχει λάβει αυτή την τιμή.

H πρωθυπουργός δήλωσε «Eκ μέρους ενός ευγνώμονα έθνους, αλλά ενός ακόμη πιο περήφανου λαού, σας παρουσιάζουμε τη μέλλουσα «Εθνική Ηρωίδα» των Μπαρμπάντος, την πρέσβειρα Robyn Rihanna Fenty»

Το 2021 αποτελεί μία σπουδαία χρονιά για την Rihanna, η οποία τον Αύγουστο έγινε δισεκατομμυριούχος, αποτελώντας μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες στον χώρο του θεάματος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below