Η σειρά Sex and the City έγινε παγκοσμίως γνωστή για τις περιπέτειες των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της, αλλά και για το ιδιαίτερο στυλ που εκείνες λάνσαραν. Σε κάθε επεισόδιο, αλλά και στις δύο ταινίες μεγάλου μήκους που ακολούθησαν, το στυλ των Carrie, Charlotte, Samantha και Miranda κέντριζε το ενδιαφέρον και προκαλούσε πολλά σχόλια. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως η σειρά διαμόρφωσε το στυλ των late 90s και early 00s.

Από το 2004, χρονιά που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, οι fans της ζητούσαν επίμονα ένα reunion. Με τις δύο ταινίες που ακολούθησαν να μην είναι αρκετές, το HBO ανακοίνωσε πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα προβληθεί το “And Just Like That”, το reboot του “Sex and the city”.

Ήδη τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι φωτογραφίες που διαρρέουν ή δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προμηνύουν μια αν μη τι άλλο στυλάτη σειρά.

Η τελευταία ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Instagram δείχνει τη Sarah Jessica Parker, την τηλεοπτική Carrie, με ένα πολύ χαρακτηριστικό outfit. Στις φωτογραφίες η ηθοποιός φορά ένα πολύχρωμο top σε συνδυασμό με ένα παντελόνι και σακάκι στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά με διαφορετικά μοτίβα. Συνδυάσε ρίγες με καρό, δημιουργώντας το απόλυτο mix printed outfit. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια cross bag.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below