Σε μια αποκάλυψη για τη ζωή της με τα τρία της παιδιά προχώρησε η ηθοποιός Blake Lively και προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

Την περασμένη Παρασκευή, η 33χρονη ηθοποιός ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν χωρίς την άδειά της, με εκείνη και τις τρεις κόρες της, James, 6 ετών, Inez, 4 ετών και Betty, 21 μηνών.

Ένα tabloid ανέβασε στο Instagram τις φωτογραφίες και με αφορμή το caption που το συνόδευε, η ηθοποιός σχολίασε το πόσο τρομακτική ήταν αυτή η εμπειρία για εκείνη και τα παιδιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Το post κατέβηκε, αλλά η ηθοποιός έγραφε στο τρομαγμένο και αγανακτισμένο μήνυμά της:

«Επεξεργαστήκατε τις φωτογραφίες, για να φαίνεται πως σας χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά αυτό είναι απάτη. Η αληθινή ιστορία: Τα παιδιά μου τα παρακολουθούσε ένας άντρας όλη την ημέρα! Πεταγόταν ξαφνικά μπροστά τους και μετά κρυβόταν. Μία άγνωστη τούς μίλησε στον δρόμο, επειδή ήταν ενοχλητικό και για εκείνη να το βλέπει! Όταν πλησίασα με ηρεμία τον φωτογράφο που προσλάβατε, για να του μιλήσω, έφυγε τρέχοντας. Και μετά εμφανίστηκε ξανά στο επόμενο τετράγωνο. Ελέγχετε τους συνεργάτες σας; Πού είναι η ηθική σας; Θα ήθελα να μάθω. Ή απλώς δεν σας νοιάζει η ασφάλεια των παιδιών; 

Με άλλους φωτογράφους μίλησα και συμφώνησα να χαμογελάσω και να χαιρετήσω. Τους άφησα να με βγάλουν φωτογραφίες, αν άφηναν ήσυχα τα παιδιά μου. Επειδή, είναι τρομακτικό! Πείτε όλη την ιστορία, τουλάχιστον ακούστε τους ακολούθους σας. Και εκείνοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κάτι ενοχλητικό στον να πληρώνεις ανθρώπους να ακολουθούν παιδιά! Παρακαλώ, σταματήστε να πληρώνετε άντρες να παρακολουθούν μικρά παιδιά. Υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες που θα μπορούσατε να έχετε δημοσιεύσει. Διαγράψτε αυτές παρακαλώ. Συντονιστείτε με την εποχή…»

Σε γενικές γραμμές η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media, αλλά σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της. Εκφράζει ωστόσο, τις ευχές και την αγάπη της στον άντρα της, Ryan Reynolds.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Πολλοί είναι οι διάσημοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες ή αστέρες του Hollywood που έχουν κατά καιρούς δημοσιεύσει παρόμοιες ιστορίες με paparazzi ή έχουν ζητήσει να μην φωτογραφίζονται τα παιδιά τους. Πιο πρόσφατα, η Gigi Hadid με ανάρτησή της ζήτησε ευγενικά να μην φωτογραφίζουν την κόρη της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below