Η Τζένη Μπαλατσινού λατρεύει να ταξιδεύει και να μοιράζεται μικρές στιγμές ευτυχίας από την καθημερινότητά της. Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου, που ήρθε πρόσφατα στη ζωή της ύστερα από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και των Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμου, που έχει αποκτήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μπορεί ο μικρός να βρίσκεται ακόμη στην απολαυστική και επεισοδιακή νηπιακή ηλικία, ωστόσο τα υπόλοιπα παιδιά της είναι πολύ μεγαλύτερα και έχουν χαράξει τη δική τους πορεία.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Αμαλία, ζει στην Αμερική εδώ και αρκετά χρόνια. Αρχικά βρέθηκε εκεί για να σπουδάσει, ωστόσο πλέον φαίνεται να έχει χτίσει κανονικά τη ζωή της εκεί -όπου παρέμεινε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η ίδια προσπαθεί να επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται επισκέψεις στο εξωτικό Μαλιμπού, όπου μένει, από τη μητέρα τον πατέρα ή τα αδέρφια της.

Στην τελευταία ανάρτηση της μητέρας της, είδαμε τις δυο τους να ποζάρουν χαρούμενες σε μία από τις παραλίες της Καλιφόρνια. Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται να πήρε λίγες μέρες για να επισκεφτεί την πανέμορφη κόρη της και να απολαύσει μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο εξωτικό και ηλιόλουστο Μαλιμπού.

Παρακάτω, η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού με την Αμαλία:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below