Μόλις χθες κυκλοφόρησε η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Justin Bieber για λογαριασμό του Youtube με τίτλο Seasons.

Η σύζυγός του Hailey δεν έχασε λεπτό και θέλησε με μία συγκινητική δημοσίευση στο Instagram να προωθήσει το νέο εγχείρημα του συζύγου της, στο οποίο παρεμπιπτόντως, εκείνος διατυμπανίζει τον έρωτά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Το Seasons έκανε σήμερα πρεμιέρα. Είμαι ευγνώμων που αφήνουμε κόσμο να δει το ταξίδι μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, αλλά είμαστε πιο δυνατοί εξαιτίας του… και σε σένα Justin Bieber αγάπη μου, είσαι απίστευτος. Λατρεύω το ότι μεγαλώνουμε μαζί. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου με τον κόσμο. Είμαι τόσο ευγνώμων που προχωράω στη ζωή μαζί σου», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει μερικά αποσπάσματα που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Από όταν ήμουν πολύ νέος, πάντα ήθελα να παντρευτώ, πάντα ήθελα μία οικογένεια. Πάντα ήταν ψηλά στη λίστα μου, αλλά δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό και έχω το πιο “άρρωστο μωρό εκεί έξω”, είναι υπέροχη», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως ακόμα τον κάνει να αισθάνεται νευρικότητα γιατί την αγαπάει τόσο πολύ.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below