Λίγες μέρες πριν από το θάνατο της, η ηθοποιός Helen McCrory μοιράστηκε με τον σύντροφό της Damian Lewis και τα παιδιά της μερικά πολύ συγκινητικά λόγια. Η αγαπημένη ηθοποιός του κοινού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 16 Απριλίου, σε ηλικία μόλις 52 ετών. Η McCrory είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Peaky Blinders, αλλά και ως Ναρκίσσα Μαλφόι στον «Χάρρυ Πότερ».

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια και θεωρείτο ένα από τα πιο αγαπημένα στο Hollywood.

helen_damian

Σε δήλωση του στη Sunday Times, ο ηθοποιός ανέφερε πόσο έχει στοιχίσει σε εκείνον και στα δύο τους παιδιά η απώλεια της μητέρας τους και αποκάλυψε τα συγκινητικά λόγια, που τούς είπε η σύζυγος του δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατο της. «Πρέπει να ερωτευτείς ξανά. Να έχεις πολλές φιλενάδες, να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου», τού είπε η Helen McCrory.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο Damian Lewis -που τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα από το ρόλο του Λοχία Μπρόντι στο Homeland, με αυτή τη δήλωση της γυναίκας του κάνει λόγο για τη γενναιδωρία της ψυχής της και το πόσο ατρόμητη στάθηκε μέχρι και την τελευταία της στιγμή.

Στη δήλωσή του λέει: «Η γενναιοδωρία της ήταν τόσο μεγάλη, που ενθάρρυνε εμάς τους τρεις να ζήσουμε, να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες, να έχουμε περιπέτειες. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν φώναξε τα παιδιά στο κρεβάτι της και τους είπε: “Θέλω ο μπαμπάς σας να έχει φιλενάδες, πολλές, πρέπει όλοι να αγαπήσετε ξανά. Η αγάπη δεν είναι κτητική”».

«Θεέ μου την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Είχε μία τόσο φωτεινή φλόγα. Πήγαινε τώρα, μικρή μου, στα ουράνια και σε ευχαριστώ», αναφέρει σε δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο 50χρονος ηθοποιός.

πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below