Την κατάσταση στα χέρια της αποφάσισε να πάρει η διάσημη ηθοποιός Hilary Duff, το πρωί του Σαββάτου, όταν αντιλήφθηκε πως στο γήπεδο στο οποίο βρισκόταν για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου του 7χρονου γιου της, Luca Cruz Comrie, ένας παπαράτσι επιχείρησε να φωτογραφίσει τόσο το παιδί της, όσο και άλλα παιδιά, συμπαίκτες του μικρού.

Η σταρ έχοντας ενεργοποιήσει την κάμερα του κινητού της πλησιάζει τον παπαράτσι και τον ρωτάει με ποιον έχει έρθει στο  χώρο του γηπέδου. Εκείνος απαντά ότι έχει έρθει μόνος και τότε εκείνη τον ρωτάει αν γνωρίζει κάποιον από την ομάδα. Η απάντηση του φωτογράφου ήταν αρνητική και η ηθοποιός με ευγένεια του ζήτησε να σταματήσει να φωτογραφίζει τα παιδιά. Ο παπαράτσι όμως απάντησε πως είναι νόμιμο. Τότε η ηθοποιός άρχισε να εκνευρίζεται και του είπε πως αυτό την κάνει να αισθάνεται άβολα.

“Δεν χρειάζεται να νιώθεις άβολα. Θέλεις να σου δείξω την ταυτότητά μου;”, ήταν η επόμενη απάντηση του φωτογράφου.

 

View this post on Instagram

 

Go “practice” your photography on ADULTS! Creep! Laws need to change! This is stalking minors! Disgusting!

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

“Δεν σου ζητώ την ταυτότητα σου, αλλά να σταματήσεις να φωτογραφίζεις τα 7χρονα παιδιά μας, αν δεν γνωρίζεις κανέναν εδώ. Σου ζητώ ανθρώπινα και ως μητέρα, αν δεν ξέρεις κανέναν εδώ, να σταματήσεις σε παρακαλώ να φωτογραφίζεις τα παιδιά μας που παίζουν ποδόσφαιρο”, είπε η Hilary Duff.

Τότε εκείνος υποστήριξε πως βγάζει φωτογραφίες για εξάσκηση και πρακτική, αλλά η ηθοποιός του είπε πως πρέπει να εξασκηθεί σε άλλο χώρο και αφού τόνισε ότι προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά αυτά αλλά είδε πως δεν έβγαζε άκρη, τον προειδοποίησε πως θα δημοσιεύσει το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο ακολουθούν όπως του εξήγησε 15 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, για να τους δείξει τον τρομακτικό τρόπο με τον οποίο ένας παπαράτσι αποφάσισε να περάσει το πρωινό του Σαββάτου του.

Τελικά, η ηθοποιός όντως δημοσίευσε το βίντεο αυτό και τα σχόλια των θαυμαστών της πέφτουν βροχή.