Κανείς δεν θα περίμενε πως η Bella Hadid, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσα από τις φωτογραφίσεις και τις παρουσίες της στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling είχε εργασθεί ως σερβιτόρα.

Το αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram πριν λίγη ώρα. Η Bella Hadid όταν ήταν 15 ετών εργαζόταν ως ταμίας και σερβιτόρα σε κατάστημα με προϊόντα ευεξίας των ΗΠΑ και μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από εκείνη την εποχή. Δεν αποκάλυψε την αφορμή για αυτήν την ανάρτηση, αλλά σημείωσε πως έχει σχέση με κάτι που μεγάλο που πρόκειται να κάνει πολύ σύντομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

«Εγώ στα 15 μου στην πρώτη μου δουλειά, ποτέ δεν θα περίμενα να καταφέρω αυτό που θα σας ανακοινώσω αύριο. Ανυπομονώ να σας δείξω μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου. Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας το 24χρονο μοντέλο.

Τι πρόκειται να ανακοινώσει η Bella Hadid

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο φαίνεται πώς θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία ροφημάτων και αναψυκτικών, Kin Euphorics. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Harpers Bazaar, η Bella Hadid πρόκειται να είναι τόσο επενδύτρια όσο και εκπρόσωπος της εταιρείας που ασχολείται με ροφήματα ευεξίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below