Η Adèle Exarchopoulos ετοιμάζεται να γίνει ξανά μητέρα, αυτή τη φορά με τον σύντροφό της François Civil. Η 31χρονη ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο, τον 8χρονο Ismaël, από τη σχέση της με τον ράπερ Doums. Το 2017, όταν ήταν μόλις 23 ετών, έγινε για πρώτη φορά μητέρα.
Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μητρότητα σε συνεντεύξεις, όπου ανέφερε: «Η μητέρα μου, Marina Niquet, με γέννησε πολύ μικρή, στα 25 της, ενώ σπούδαζε ιατρική. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ πριν τη δύναμη και το θάρρος που είχε».
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στα γυρίσματα της ταινίας «Bac Nord», ενώ η προσωπική τους σχέση ξεκίνησε λίγο αργότερα, στα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας «L’amour ouf». Ο σκηνοθέτης Gilles Lellouche είχε μάλιστα σχολιάσει την έντονη χημεία που είχαν από την αρχή.
View this post on Instagram
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο François Civil επέστρεψε γρήγορα από το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για να βρεθεί στο πλευρό της Adèle στο Παρίσι. Η ηθοποιός εντοπίστηκε να περπατά στο 16ο διαμέρισμα με ένα εφαρμοστό t-shirt που άφηνε να φανεί η αρχή της εγκυμοσύνης της, αν και το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση.