Είτε αγαπάτε να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας κάθε σεζόν, είτε προτιμάτε να ντύνεστε χωρίς να σας επηρεάζει κανείς, το σίγουρο είναι πως η ντουλάπα σας πρέπει να έχει κάποια βασικά κομμάτια. Ένα τζιν, ένα μαύρο παντελόνι, ένα απλό μονόχρωμο t-shirt και ένα σακάκι είναι κάποια από αυτά που θα σας δώσουν τη λύση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε ή όταν θέλετε να ξεκινήσετε να χτίζετε το look σας με μία ουδέτερη βάση.

Αν έπρεπε να χρίσουμε τον “βασιλιά” όλων των basics όμως, τον τίτλο μάλλον θα κέρδιζε το λευκό πουκάμισο, αφού ταιριάζει σε όλα τα στιλ, είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου.

Μόνο του με ένα τζιν ή μία φούστα, κλειστό μέχρι το γιακά ή ανοιχτό, με γυρισμένα μανίκια ή μέσα από ένα πουλόβερ, το λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο και πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Απόδειξη αποτελεί η παρακάτω εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου, με την ηθοποιό να φοράει το πουκάμισό της στην παραλία πάνω από το μαγιό της.

NDP Photo Agency

Tip: Το λευκό πουκάμισο είναι ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε. Επιλέξτε ποιο θα προμηθευτείτε, δίνοντας προσοχή στη σύνθεση και το υλικό του, ώστε να μην χρειαστεί να το αντικαταστήσετε σύντομα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below