Οι πασαρέλες μίλησαν: τα εξωτικά μοτίβα θα κυριαρχήσουν το 2023. Αν αγαπάτε τους έντονους συνδυασμούς που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος, ετοιμαστείτε να γίνετε δημιουργικές. Οι σχεδιαστές πήγαν την τάση του mix & match ένα βήμα παραπέρα και συνδύασαν διαφορετικά animal prints μεταξύ τους. Αν δεν νιώθετε τόσο τολμηρές, μπορείτε πάντα να καταφύγετε στην κλασική επιλογή ενός λεοπάρ ρούχου συνδυασμένου με κομμάτια σε ουδέτερους τόνους.

Στην τελευταία της βραδινή εμφάνιση η Αθηνά Οικονομάκου υιοθέτησε την τάση, επιλέγοντας ένα μάξι λεοπάρ φόρεμα με cut outs, βαθύ ντεκολτέ και λεπτομέρειες με κρύσταλλα. Το συνδύασε με biker τζάκετ και μαύρα παπούτσια. Η ηθοποιός μάς έδειξε τον πιο glam τρόπο να φορέσουμε λεοπάρ φέτος τον χειμώνα.

NDP

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα εξωτικά μοτίβα αλλά είστε διστακτική, προτείνουμε να ξεκινήσετε με μικρά βήματα. Αρκεί να ακολουθήσετε δύο απλά tips & tricks. Προτιμήστε τα σε μικρά αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή μια στέκα. Φροντίστε το υπόλοιπο σύνολο να είναι casual σε γήινους τόνους. Για παράδειγμα, σαν βάση επιλέξτε ένα μαύρο πουλόβερ μαζί με τζιν σε φαρδιά γραμμή.

Η Αθηνά επέλεξε το συγκεκριμένο λουκ για να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχαλόπουλος.

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below