Όταν λίγο καιρό πριν έγινε ξανθιά, τη χαρακτήριζαν «πουλημένη». Τώρα η Billie Eilish έβαψε τα μαλλιά της καστάνα και τα έκοψε πολύ περισσότερο από πριν. Με μία ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την αλλαγή στην εμφάνισή μας και στο catpion έγραψε «Σας έλειψα;».

Κι όπως φαίνεται αρέσει περισσότερο η καστανή Billie από την ξανθιά. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα 14εκ. likes στο ένα ποστ, τα 9 εκατομμύρια στο δεύτερο και τα 6,5 εκατομμύρια στο τρίτο της και τα εκατομμύρια σχόλια. Βέβαια, στην πρώτη μεγάλη της αλλαγή, όταν δηλαδή έγινε ξανθιά πριν 9 περίπου μήνες, τα likes είχαν φτάσει σχεδόν τα 50εκ. σε ένα μόνο post, αλλά δικαιολογείται καθώς αυτή ήταν μια απότομη και ακραία αλλαγή για την νεαρή τραγουδίστρια. Η νεαρή τραγουδίστρια για πολλά χρόνια είχε βαμμένα μαλλιά σε σκούρο καστανό χρώμα με πράσινες ανταύγειες.

Πολλοί λένε πως με αυτή την κόμη μοιάζει με κοριτσάκι 19 ετών (ακριβώς την ηλικία της) και όχι με εκείνο το σέξι pin up girl που προσπαθούσε να λανσάρει παλαιότερα. Πάντως, εμείς έχουμε να τονίσουμε πως το νέο χρώμα και κούρεμά της, καστανό κοντό μαλλί με φράντζα και αφέλειες, αναδεικνύουν υπέροχα το γκριζογάλαζο χρώμα των ματιών της.

Δείτε την αλλαγή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below