Είναι πολλά εκείνα τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στα μοντέλα. Αυτό όμως που ζηλεύω περισσότερο, δεν είναι το αψεγάδιαστο κορμί και τα καλλίγραμμα πόδια που διαθέτουν, αλλά αυτήν την άνεση, αυτόν τον αέρα, να περπατούν με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους. Για να καταλάβεις, για εμένα είναι πραγματικό challenge το δεκάποντο, ο,τιδήποτε περισσότερο από αυτό απλά δεν υπάρχει στις προτιμήσεις μου. Ίσως γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την απόλυτα επιτυχημένη τούμπα που βίωσα στα νεότερά μου χρόνια.

Όπως για εμένα, έτσι και για την Bella Hadid, θα μείνει αξέχαστη η άβολη στιγμή που βίωσε πριν τέσσερα χρόνια στην πασαρέλα, όταν βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα. Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν ένα από τα μοντέλα του Michael Kors για την νέα ανοιξιάτικη συλλογή 2017. Η Bella Hadid, έχασε την ισορροπία της κι ως όφειλε σαν επαγγελματίας, σηκώθηκε και ολοκλήρωσε την πασαρέλα.

Το διάσημο μοντέλο θυμήθηκε το γεγονός, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία της στο Instagram story. Η ίδια, μάλιστα, έγραψε ότι αναζητά τον φωτογράφο που της πρόσφερε χέρι βοηθείας. “Μπορεί κάποιος να μου βρει αυτόν τον άντρα; Ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που ήταν ο μοναδικός που μου έδωσε το χέρι του τη στιγμή που το χρειαζόμουν“.

Μετά το show, η ίδια είχε επιβεβαιώσει πως διαθέτει μεγάλη δόση χιούμορ, αφού είχε αναρτήσει τη φωτογραφία και είχε γράψει χαρακτηριστικά: “Παιδιά, τώρα είμαι επαγγελματίας χορεύτρια break dance, ξέχασα να σας το πω“.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below