Η Emma Stone εντοπίστηκε να περπατά στη γραφική συνοικία Studio City, στο Λος Άντζελες, φορώντας ένα μαύρο μακρύ κι άνετο φόρεμα, καφέ σανδάλια και φυσικά το απαραίτητο πλέον αξεσουάρ όλων μας, τη μάσκα προσώπου. Η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Dave McCary, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και παντρεύτηκε το 2020.

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Emma Stone, όπως ανέφερε και έγκυρη πηγή στο περιοδικό Us Weekly. «Είναι χαρούμενη κι ενθουσιασμένη που σύντομα θα γίνει μητέρα. Είναι καλά, υγιής και λάμπει».

Η επιθυμία για οικογένεια δεν ήταν σχεδόν ποτέ στα πλάνα της, όπως είχε αποκαλύψει το 2018 η 32χρονη, πλέον, ηθοποιός. «Η οπτική του να κάνω παιδιά άλλαζε όσο μεγάλωνα. Ως έφηβη έλεγα πως δεν θα παντρευτώ ποτέ και δεν γίνω ποτέ μητέρα. Όσο μεγάλωνα, όμως, ήθελα περισσότερο να παντρευτώ και να φέρω στον κόσμο παιδιά».

Εξήγησε μάλιστα πως η ηλικία των 30 στάθηκε ορόσημο στη ζωή της. «Η δεύτερη δεκαετία ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα, έγιναν πολλά που συνέβησαν τα τελευταία 10 χρόνια και όχι όλα θετικά. Αντί να ζήσω απλώς τα όνειρα που είχα από νεαρή ηλικία, να εργάζομαι στη δουλειά που αγαπώ και να κάνω φίλους, πέρασα στο τώρα, τι θέλω να κάνω ως ενήλικας;»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below