Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Emily Ratajkowski, για παρενόχλησή της από τον γνωστό τραγουδιστή, Robin Thicke, το 2013 στα γυρίσματα του video clip “Blurred Lines”. Από τη στιγμή που ακούστηκαν όλα αυτά, πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί το 30χρονο μοντέλο δεν μίλησε νωρίτερα. Η απάντησή της, αποστομώνει όλους όσοι αναρωτιούνται το ίδιο για αντίστοιχες περιπτώσεις θυμάτων κακοποίησης ή παρενόχλησης.

Μιλώντας στο People, η Ratajkowski, είπε ότι, όπως πολλά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, ένιωσε πως αν μιλούσε νωρίτερα κανείς δεν θα την πίστευε, ενώ φοβήθηκε ότι όλο αυτό θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την καριέρα της.

«Ήμουν ένα άσημο μοντέλο και αν μιλούσα ή παραπονιόμουν, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα», εξήγησε και ξεκαθάρισε πως με τις εμπειρίες που έχει τώρα, η προοπτική της στο θέμα άλλαξε και ελπίζει οι θαυμαστές και ακολούθοι της να μάθουν από τα δικά της βιώματα. «Έγραψα ένα βιβλίο για την εξέλιξή και την πορεία μου, το οποίο περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εμπειρίες από την καριέρα και τη ζωή μου, αλλά και τον τρόπο που αυτές με βοήθησαν να εξελιχθώ. Ελπίζω οι άνθρωποι που θα το διαβάσουν να κατανοήσουν τις μικρές λεπτομέρειες και διαφορές πίσω από αυτές τις εμπειρίες».

Αναλυτικά αποκάλυψε για τη στιγμή του γυρίσματος:

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συέχεια τότε. Ηταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν ΟΚ. Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα. Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό». Οι περιγραφές έρχονται από το βιβλίο του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Το περιστατικό επιβεβαιώνει και η σκηνοθέτης του videoclip, Diane Martel, η οποία αναφέρει: «Θυμάμαι τη στιγμή που της άρπαξε το στήθος. Ένα με κάθε χέρι. Στεκόταν πίσω της και οι δυο ήταν προφίλ σ’ εμένα. Φώναξα “τι στο καλό κάνεις, αυτό είναι! Το γύρισμα τελείωσε!».

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη φορά που το μοντέλο και μητέρα ενός παιδιού μίλησε για περιστατικό κακοποίησης που υπέστη, αφού όταν ήταν 20 ετών φωτογράφος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Tον Ιούλιο του 2020 κατηγόρησε τον φωτογράφο Jonathan Leder ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς το 2012, έναν ισχυρισμό που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

«»

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below