Η Heidi Klum αιτήθηκε έκτακτης ακροαματικής διαδικασίας για να μπορέσει να φέρει τα τέσσερά της παιδιά στη Γερμανία όπου θα χρειαστεί να μεταβεί για τα γυρίσματα του φετινού Next Top Model.

Στην αίτηση που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της Seal δε θέλει να ταξιδέψουν τα παιδιά τους, Leni (16 χρόνων), Henry (14ων), Johan (13ων) και Lou (10 ετών) στην Ευρώπη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως επιχείρημά της, έφερε το γεγονός ότι παρόλο που μοιράζονται την κηδεμονία τους, εκείνα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί της.

Οι εκπρόσωποι του μοντέλου και νυν παρουσιάστριας, αλλά και του τραγουδιστή ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως επί του περιστατικού. Η Klum πάντως, δεσμεύεται από συμβόλαιο που την υποχρεώνει να ταξιδέψει στη Γερμανία όπως και να έχει, καθώς η παραγωγή των επεισοδίων ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο με το γερμανικό καστ να μη μπορεί δια νόμου να μεταβεί στις Η.Π.Α.

«Γνωρίζω καλά όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που σχετίζονται με τον ιό COVID-19 και δε θα έθετα ποτέ τα παιδιά μας σε κίνδυνο – έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις για τη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που κάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε η Klum στη δήλωσή της, προσθέτοντας ότι είναι «ευγνώμων» που έχει την ικανότητα να εργάζεται δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της οικονομίας.

Στο μεταξύ, γραπτή δήλωση κατέθεσε και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Leni: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί αγαπώ και τους δυο γονείς μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω. Καταλαβαίνω ότι τα αδέρφια μου είναι πολύ μικρά για να μιλήσουν στο δικαστή, οπότε είμαι χαρούμενη που μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων. Η μαμά πρέπει να πάει για γυρίσματα στη Γερμανία για μερικούς μήνες και εγώ και τα αδέρφια μου θέλουμε να πάμε μαζί της. Μέχρι τώρα, ο πατέρας μου δε μας επιτρέπει να πάμε, παρόλο που έχουμε προσπαθήσει να του πούμε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε», ανέφερε η Leni προσθέτοντας πως θα ήταν μια υπέροχη εμπειρία για αυτούς, αλλά επίσης θα μπορέσουν να δουν τον παππού και τη γιαγιά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Θυμίζουμε ότι Klum και Seal χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2014 μετά από 9 χρόνια γάμου. Εκείνη παντρεύτηκε πέρυσι τον κιθαρίστα Tom Kaulitz, μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων ενώπιον των παιδιών της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below