Η Jennifer Aniston και ο Lenny Kravitz αποχαιρετούν την Irene Cara

Η τραγουδίστρια του Fame και του Flashdance ήταν μόλις 63 ετών.

Getty Images

Μπορεί το όνομα Irene Cara να μην σας είναι ιδιαιτέρως γνωστό, όμως σίγουρα έχετε τραγουδήσει και χορέψει τα τραγούδια της. Το πιο αναγνωρίσιμο είναι το What A Feeling της ταινίας  Flashdance με πρωταγωνίστρια την Jennifer Beals ως επίδοξη χορεύτρια, για το οποίο μάλιστα κέρδισε ένα Grammy και ένα Όσκαρ το 1984.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Florida, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Την είδηση έκανε γνωστή η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της, Judith A. Moose, γράφοντας πως «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνω εκ μέρους της οικογένειάς της τον θάνατο της Irene Cara. Η οικογένεια της Irene έχει ζητήσει ιδιωτικότητα καθώς επεξεργάζεται τη θλίψη της. Ήταν μια πανέμορφα προικισμένη ψυχή της οποίας η κληρονομιά θα ζει για πάντα μέσα από τη μουσική και τις ταινίες της».

Διάφοροι celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Aniston και Lenny Kravitz, αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media τους την τραγουδίστρια.

Η Jennifer Aniston ανέβασε το παρακάτω story στον λογαριασμό της στο instagram, αναφέροντας πόσο την επηρέασε στη ζωή της το πασίγνωστο τραγούδι της Irene.

Με τη σειρά του o Lenny Kravitz, έγραψε στο twitter: «Irene Cara  με ενέπνευσες περισσότερο από όσο μπορούσες να μάθεις ποτέ. Η σύνθεση και τα φωνητικά σου δημιούργησαν αγνή ενέργεια που δεν θα σταματήσει ποτέ. Όρισες επίσης μια εποχή που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Απόρρητο Απόρρητο