Ο κανόνας θέλει έναν ηθοποιό για να καταφέρει να μπει σε αυτό που λένε «πετσί του ρόλου», αλλάζει ψυχολογικά και ενίοτε εμφανισιακά. Όλοι οι ηθοποιοί κατά καιρούς έχουν κάνει αλλαγές στην εμφάνισή τους για να ταιριάξουν σε έναν ρόλο. Άλλοι μεγαλύτερες (βλ. Christian Bale) και άλλοι μικρότερες.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence μαζί με τον Leonadro Di Caprio και την Meryl Streep. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που έχει τίτλο “Don’t Look Up” και ακολουθεί δύο αστρονόμους, την Κέιτ Ντιμπιάσκι (Jennifer Lawrence) και τον Δρ. Ράνταλ Μίντι (Leonardo Di Caprio), οι οποίοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για την απειλή που πλησιάζει, καθώς ένας κομήτης πρόκεται να προσκρούσει στην γη.

Σε αυτή την ταινία, της οποίας πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρέιλερ, η Jennifer Lawrence επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα, αφού θα μπορούσαμε να πούμε ότι δύσκολα αναγνωρίζεται. Την έχουμε συνηθίσει με ξανθά μαλλιά, αλλά στο συγκεκριμένο έργο αλλάζει και γίνεται κοκκινομάλλα με πολύ κοντές αφέλειες. Φορά επίσης σκουλαρίκι στη μύτη, πράγμα με το οποίο δεν την έχουμε δει στην πραγματική της ζωή.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μέσα από φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν και την έδειχναν με τη φουσκωμένη της κοιλιά.Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα.

Το “Don’t Look Up” αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 24 Δεκεμβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below