Στις 15 Σεπτεμβρίου η Jennifer Lopez ανέβασε ένα video στο Instagram, για να μοιραστεί με τους ακολούθους της ποιο είναι το κίνητρό της για το γυμναστήριο, αλλά και μερικά μυστικά της beauty ρουτίνα της.

Η pop star ήταν ντυμένη με αθλητικά ρούχα και όπως αποκάλυψε μόλις είχε τελειώσει την προπόνησή της. Το caption έγραφε: «Η ρουτίνα της Jennifer μετά τη γυμναστική, επεισόδιο 1».

Η άσκηση παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της, όλοι έχουμε παρατηρήσει το γυμνασμένο σώμα της, και στη διάρκεια του video την ακούμε να λέει πως δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και γκλος.

«Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι αν δεν βάλω lip gloss και μάσκαρα. Θέλω να φαίνομαι όμορφη όταν με κοιτάζω στον καθρέφτη. Αυτό με κρατά σε εγρήγορση. Μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα όταν γυμνάζομαι». Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως για την φροντίδα του δέρματός της χρησιμοποιεί το καθαριστικό προσώπου από τη σειρά που η ίδια έχει δημιουργήσει, επειδή ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα.

«Μετά την άσκηση που είμαι ιδρωμένη και λίγο βρώμικη, παίρνω το σαπούνι μου, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί makeup και ρύπους και καθαρίζω το πρόσωπό μου», λέει και στη συνέχεια καθαρίζει μπροστά στην κάμερα το πρόσωπό της και συνεχίζει εφαρμόζοντας τα προϊόντα ομορφιάς της επιδερμίδας της.

Δείτε το video:

Στο clip, το οποίο τραβήχτηκε μέσα στο μπάνιο της, τη βλέπουμε να φορά ένα λευκό top που αφήνει ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς και την πλάτη και ένα ψηλόμεσο κολάν, ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω σε έναν μικρό κότσο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below