Η Δούκισσα του Cambridge εντοπίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου με ένα απόλυτα φθινοπωρινό σύνολο. Στο πλαίσιο της επίσκεψή της στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, επέλεξε μία απίστευτα σικ εμφάνιση στα χρώματα της σεζόν, συνδυάζοντας  χακί με δαμασκηνί αποχρώσεις.

Ως ενεργή υποστηρίκτρια και χορηγός του μουσείου από το 2013, επισκέφτηκε το Angela Marmont Centre, που είναι υπεύθυνο για τη βιοποικιλότητα στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να μάθει για τις δράσεις υπέρ της προστασία της άγριας ζωής στη χώρα.

Getty Images

Το look της αποτέλεσε έναν συγκερασμό άνεσης και κομψότητας. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα πλεκτό πουλόβερ από την εταιρία Warehouse, με κυματιστό τελείωμα στον λαιμό και τα μανίκια, μία ζιπ κιλότ από το βρετανικό brand Jigsaw σε μία χακί απόχρωση, ένα ζευγάρι μελιτζανί δερμάτινες Tod’s γόβες με tassels και μία καπιτονέ μπορντό Chanel τσάντα, που απογείωσε το σύνολο.

Η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί μία κλασική επιλογή για την Kate, αφού την έχει ξαναφορέσει (με τις ίδιες γόβες) στη διάρκεια του ταξιδιού της στο Παρίσι το 2017, αλλά και σε εμφάνισή της στη Σουηδία, τον Ιανουάριο του 2018.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below