Την περασμένη Τετάρτη έκλεισε η συνεργασία της χρονιάς: ο Harry Styles και η γνωστή εφαρμογή διαλογισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για το καλύτερη χαλαρωτική ιστορία πριν τον ύπνο που έγινε ποτέ. Αν ανήκεις στους θαυμαστές του καλλιτέχνη, η σκέψη να σου διαβάζει μια ιστορία πριν κοιμηθείς σίγουρα σε συναρπάζει. Κάπως έτσι, σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση, το The Calm κράσαρε από τις πολλές εγγραφές. Οι θαυμαστές του 26χρονου τραγουδιστή φρόντισαν να δείξουν την όχι τόσο “ψύχραιμη” αντίδρασή τους και μέσα από το twitter τους.

Πριν από την κυκλοφορία, το app έδωσε μια γεύση για τη συνεργασία με ένα ένα κρυπτογραφικό tweet που έδειχνε ένα καρπούζι. Οι fans κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται να συμβεί κάτι με τον Harry Styles αφού το νέο του single έχει τίτλο “Watermelon Sugar” που είναι αυτό το καλοκαίρι στη λίστα με τα Hot 100 του Billboard.

Δεν ήταν δύσκολο να πάει το μυαλό τους σε αυτό καθώς κι άλλοι celebrities έχουν συνεργαστεί με την εφαρμογή. LeBron James, Laura Dern, Matthew McConaughey, Kelly Rowland και Lucy Liu είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν ηχογραφήσει ιστορίες για το Calm στο παρελθόν.

Η διάρκειας 30 λεπτών ιστορία που διαβάζει ο Harry Styles έχει τον τίτλο “Dream With Me” και η εφαρμογή φρόντισε να τους τρελάνει περισσότερο δημοσιεύοντας την εισαγωγή της όπου ο τραγουδιστής ακούγεται να λέει: “Γεια, είμαι ο Harry Styles”. Αυτό έπεισε πολλούς να δώσουν μια ευκαιρία στην εφαρμογή. Μέσα από την ιστορία του θα ταξιδέψουν στο δάσος, σε μια ζεστή καλύβα και στον ωκεανό για να δουν το ηλιοβασίλεμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο μετά το κρασάρισμα της εφαρμογής, οι θαυμαστές αναρωτήθηκαν αν ευθύνονται εκείνοι επειδή ήθελα να να ακούσουν την ιστορία του Harry Styles.

 

 

 

 

Τα πράγματα όμως αποκαταστάθηκαν γρήγορα και οι χρήστες της εφαρμογής έκαναν τον πιο ήσυχο ύπνο ακούγοντας την αγαπημένη τους πια ιστορία.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below