Η Meryl Streep έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα τέσσερα ενήλικα παιδιά της. Αν και η οικογένεια δεν εμφανίζεται συχνά μαζί δημοσίως, τα παιδιά της ηθοποιού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου, στην οποία η μητέρα τους τιμήθηκε με το βραβείο Icon.

Η έξοδος αυτή έρχεται δύο μήνες μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον επί 45 χρόνια σύζυγό της, Don Gummer. Έτσι η 74χρονη είχε μαζί της τα τέσσερα παιδιά τουs: Ο Henry, 44 ετών, η Mamie, 40 ετών, η Grace, 37 ετών και η Louisa, 32 ετών. Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του Henry, Tamryn Gummer, αλλά και ο σύζυγος της Grace, Mark Ronson.

Τόσο η Meryl Streep όσο και ο κόρες της επέλεξαν το μαύρο για τη βραδιά. Η Mamie ένα μαύρο φόρεμα Bevza με ντελικάτα κοψίματα και η Grace με τη μητέρα της μακρυμάνικα μαύρα φορέματα με λαμπερές λεπτομέρειες. Η Louisa ήταν ελαφρώς πιο λαμπερή με μια μαύρη τουαλέτα με λεπτεπίλεπτα ασημένια κεντήματα.

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

Τα παιδιά της βραβευμένης με τρία Όσκαρ ηθοποιού ακολουθούν τα χνάρια της στον χώρο της τέχνης.

Η Mamie έχει συμμετάσχει σε διάφορα projects, όπως τη σειρά “Emily Owens, M.D.” και την ταινία “Ricki and the Flash”, στην οποία συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ενώ η Grace έχει εμφανιστεί στα “Dr. Death”, “Mr. Robot” και “American Horror Story: Freak Show”. Η Louisa πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του HBO Max “The Gilded Age”. Ο γιος της έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη μουσική.

Πέρα από τέσσερα παιδιά η Meryl Streep έχει και τέσσερα εγγόνια. Ο Henry και η σύζυγός του Tamnryn έχουν μια κόρη, την Ida june Gummer, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020, και έναν γιο, τον Quinn, ο οποίος προστέθηκε στην οικογένεια στα τέλη του 2022.

Η Mamie έχει επίσης έναν γιο, τον οποίο μοιράζεται με τον σύζυγό της Mehar Sethi. Το ζευγάρι καλωσόρισε το αγοράκι του τον Φεβρουάριο του 2019, μόλις έξι μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Η Grace και ο μουσικός παραγωγός σύζυγός της Mark Ronson καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στις αρχές του 2023, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below