Στη Ρώμη βρέθηκε η Angelina Jolie για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί μαζί με τη φίλη της, Salma Hayek. Την ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας “Eternals” στο κόκκινο χαλί τη συνόδευσαν οι δυο μεγαλύτερες κόρες της, Zahara και Shiloh.

Για την εμφάνισή της η γνωστή ηθοποιός επέλεξε μια μακριά τουαλέτα η οποία αναδείκνυε το κορμί της. Το ασημένιο Versace φόρεμα έπεφτε μακρύ ως το πάτωμα και έμοιαζε με πανοπλία. Για να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της, επέλεξε να βάλει στα μαλλιά της extensions έτσι ώστε να γίνουν πολύ μακριά. Ωστόσο, αρκετοί παρατήρησαν ένα λάθος και ξεσηκώθηκαν εναντίον του hairstylist.

splashnews.com

«Πώς αφήσατε την Angelina Jolie να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τα εξτένσιον να δείχνουν έτσι; Κάποιος πρέπει να απολυθεί», έγραψε ένας χρήστης στο διαδίκτυο και ήταν πολλοί αυτοί που συμφώνησαν. «Δεν είμαι κομμώτρια άλλα όποιος έφτιαξε τα μαλλιά της Angelina Jolie το έκανε λάθος ή ήταν μεθυσμένος», έγραψε ένας άλλος.

splashnwes.com

Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού, την παράσταση έκλεψαν οι κόρες της. Η Zahara φόρεσε ένα vintage λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες αρχαιοελληνικού στιλ, ενώ η αδελφή της Shiloh, φόρεσε ένα πολύ απλό μαύρο μίνι φόρεμα Versace, το οποίο συνδύασε με κιτρινόμαυρα sneakers.

splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below