Στο θέατρο «Tempus Verum-Εν Αθήναις» έκανε επίσημη πρεμιέρα η παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις», σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Δημήτρη Λάλου. Ανάμεσα στους θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο ήταν και η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της, Δημήτρη.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, πουλόβερ ζιβάγκο, εμπριμέ τοπ από πάνω μαύρο πανωφόρι με γούνα. Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικό μακιγιάζ και κόκκινα ankle boots, τα οποία προσέδιδαν φως στην όλη εμφάνιστη. Ο γιος της επέλεξε ένα casual ντύσιμο το οποίο συνέθεταν ένα τζιν παντελόνι, μπλε πουλόβερ με ροζ πουκάμισο από μέσα, λευκά sneakers και ένα μαύρο παλτό.

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη, τον Δημήτρη και τον Γιώργο. Ο 19χρονος Δημητρής είναι ο μεγαλύτερος και, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, της μοιάζει απίστευτα.

NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει πει για τη μητρότητα: «Έχω δύο αγόρια. Αν είχα και ένα κορίτσι, θα ήθελα να κάνει χορό, να οδηγεί μηχανάκι και να είναι αγοροκόριτσο. Αλλά έχω δύο αγόρια και είναι όλα λυμένα. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζω ιδιαίτερες δυσκολίες στο μεγάλωμά τους, παρότι βρίσκονται στην εφηβεία. Νιώθω ότι έχω δύο φωτεινά παιδιά. Δεν ρέπουν προς μαυρίλες, καταστροφές και τέτοια πράγματα, άρα νιώθω ήσυχη μέσα μου. Παλαιότερα, είχα αρκετές ενοχές ως μητέρα κάθε φορά που έλειπα λόγω δουλειάς. Από την άλλη, έπρεπε να δουλέψω. Τους έλεγα την αλήθεια και έδειχναν να καταλαβαίνουν “Παιδιά, διανύουμε μια δύσκολη εποχή κι, αν έχουμε δουλειά, θα μπορούμε και να σας ζήσουμε”».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below