Φαίνεται πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της χολιγουντιανής ηθοποιού Salma Hayek, η οποία δεν σταματά να μοιράζεται στο Instagram της στιγμές από τις βουτιές της στη θάλασσα και τη χαλάρωσή της δίπλα στην πισίνα της.

Στο τελευταίο της post η ηθοποιός φορά ένα μπικίνι σε royal blue απόχρωση την ώρα που βουτά στη θάλασσα και γράφει στο caption: «Ο πόνος και η απόλαυση του κρύου νερού». Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ξεπέρασαν το 1εκ. με τους περισσότερους ακολούθους της να ταυτίζονται με την αντίδραση της Salma Hayek, αλλά και να τονίζουν το πόσο δυνατό και υγιές δείχνει το σώμα της.

«Ταυτίζομαι τόσο με την πρώτη φωτογραφία», έγραψε ένας με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Ναι, μπορώ να ταυτιστώ τόσο πολύ με την πρώτη φωτογραφία. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που πηγαίνω με τα παιδιά μου στην παραλία». «Το κρύο νερό δεν έχει να κάνει με το πόσο όμορφη είσαι», «Απίστευτο. Δεν έχεις αλλάξει καθόλου», έγραψαν για το σώμα της.

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μάς χαρίζει καλοκαιρινά στιγμιότυπα στην καρδιά του χειμώνα. Το πρώτο post της για την νέα χρονιά τη δείχνει να απολαμβάνει τον καφέ της δίπλα στην πισίνα της, φορώντας ένα λεοπάρ ολόσωμο μαγιό. Δείτε εδώ τη φωτογραφία.

Όσο για το τι κάνει και διατηρεί τόσο δυνατό το κορμί της; Η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν είναι άνθρωπος της γυμναστικής. Ωστόσο, επιδίδεται σε μικρά, αλλά δυναμικά προγράμματα εκγύμνασης μέσα στην εβδομάδα, αφού δυσκολεύεται να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. «Δεν έχει σημασία ποια διατροφή κάνω, αφού ποτέ δεν την ακολουθώ…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below