Μετά τις αποκαλύψεις, που έκανε η ίδια, για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, η Jamie Lee Curtis μίλησε για την εμμονή που έχουν αποκτήσει πλέον οι άνθρωποι με την εμφάνισή τους, τις πλαστικές και τα φίλτρα. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα της, για το πώς κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή, παρά τη φήμη, αλλά και για το τι πιστεύει για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.

Η ίδια παραδέχτηκε πως ο δρόμος με τις πλαστικές είναι ένα μονοπάτι που δεν θέλει να ξαναπερπατήσει. «Δοκίμασα τις αισθητικές επεμβάσεις. Δεν λειτούργησαν για εμένα. Με έκαναν να εθιστώ στα Vicodin. Πλέον, είμαι 22 χρόνια καθαρή», αποκάλυψε. «Αυτό το trend με τα fillers και η εμμονή με τα φίλτρα και όλα όσα κάνουμε για να προσαρμόσουμε την εμφάνισή μας στα social εξαφανίζει γενιές ομορφιάς», συμπλήρωσε.

Η 62χρονη ηθοποιός, της οποίας η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, δήλωσε πως παρά τα όσα χρόνια εργάζεται, τώρα αρχίζει να νιώθει ότι η δημιουργικότητά της είναι στην κορυφή. «Το μότο μου είναι ‘Αν όχι τωρα, πότε;’, ‘Αν όχι εγώ, ποιος;’ και έτσι δοκιμάζω τα πάντα και συνεχίζω», είπε.

Όσο για το πώς έχει καταφέρει και έχει κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (είναι παντρεμένη από το 1984 και έχει δύο παιδιά), η ίδια λέει πως κάνει τη δουλειά της και τίποτα άλλο. «Χρησιμοποιώ τα social media μόνο για πουλάω πράγματα και για να μιλώ για όσα με ενδιαφέρουν και με νοιάζουν. Δεν διάβασα ποτέ ένα σχόλιο. Πιστεύω πως μπορώ να έχω προσωπική ζωή και να κάνω τη δουλειά μου», είπε.

Λίγο καιρό πριν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ο μικρότερος γιος της είναι τρανσέξουαλ και είχε δηλώσει υπερήφανη για αυτό, ενώ είχε μιλήσει ξανά ανοιχτά για τις εξαρτήσεις της από ουσίες, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσους κάνουν τον ίδιο αγώνα. «Η απεξάρτηση είναι το μεγαλύτερο μου επίτευγμα. Έχω οικογενειακό ιστορικό όσον αφορά τους εθισμούς και την κατάχρηση ουσιών αλλά κατάφερα να κοιτάξω τον καθρέφτη, να καταλάβω το πρόβλημα και να είμαι καθαρή και νηφάλια για 22 χρόνια».

Μάλιστα, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της και είχε μοιραστεί στο Instagram μία προσωπική της ιστορία για τον ίδιο σκοπό:

«Πριν από πολύ καιρό… Σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία… Ήμουν ένα νέο αστέρι σε πόλεμο με τον εαυτό του. Δεν το ήξερα τότε. Κυνηγούσα τα πάντα. Το κρατούσα κρυφό. Ήμουν τόσο άρρωστη όσο τα μυστικά μου. Με τη χάρη του Θεού και με την στήριξη πολλών ανθρώπων που θα μπορούσαν να συνδεθούν με κάθε είδους ‘συναίσθημα’ και μερικούς αγγέλους… κατάφερα να μείνω νηφάλια, μια μέρα τη φορά, επί 22 χρόνια. Είχα σχεδόν πιάσει πάτο, οπότε η σπάνια φωτογραφία που με δείχνει να πίνω με υπερηφάνεια είναι πολύ χρήσιμη, επειδή με βοηθάει να θυμάμαι. Σε όλους όσοι δίνουν αγώνα και σε εκείνους που βρίσκονται καθ’ οδόν… Το χέρι μου στο δικό σας».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below