Οι πλεξούδες ήταν πάντα το χτένισμα του καλοκαιριού. Κομψές, ταιριάζουν σε μακριά ή πιο κοντά μαλλιά και δίνουν αέρα διακοπών στην εμφάνισή μας. Boxer, γαλλική, ολλανδική ή όπως και να φτιάξεις τη δική σου είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει το στιλ σου.

Είτε βρίσκεσαι στην παραλία είτε ετοιμάζεσαι για τη  βόλτα σου, μία πλεξούδα είναι το ιδανικό χτένισμα και αυτό το γνωρίζει καλά η Δούκισσα Νομικού, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της μετά το τέλος της εκπομπής της και της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και δεν σταματά να μας ενημερώνει μέσω του Instagram για τις εξελίξεις στη ζωή της, αλλά και να μας δίνει χρήσιμα tips ομορφιάς και μόδας.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της τη δείχνει να φτιάχνει τα μαλλιά της στο αγαπημένο της στυλ για το καλοκαίρι. Τις πλεξούδες! Το μοντέλο και παρουσιάστρια πιάνει τα μακριά μαλλιά της 3 braids, δύο στο πλάι του κεφαλιού και ένα στο κέντρο, και δίνει ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή της.

Το συγκεκριμένο look είναι τάση αυτό το καλοκαίρι και μπορείς να το υιοθετήσεις είτε στη βόλτα στου στην παραλία είτε στα σοκάκια ενός νησιού με boho outfit ή ακόμα και στην πόλη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below