Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν λίγο καιρό η εγγονή της βασίλισσας Ελισσάβετ και κόρη του πρίγκιπα Andrew, πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, καλωσόρισαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, του οποίου το όνομα έγινε πριν λίγες ώρες γνωστό, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στο Instagram, αλλά και μέσω του Twitter της πριγκίπισσας.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει την κόρη τους Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, δηλώνοντας παράλληλα πως όλοι είναι πολύ καλά και πως ο Wolfie, ο γιος του συζύγου της πριγκίπισσας Βεατρίκης από προηγούμενη σχέση, είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός.

Με τη σειρά του ο ευτυχής μπαμπάς πόσταρε την ίδια φωτογραφία και έγραψε στο Instagram για τη μικρή Sienna: « ζωή μας μαζί μόλις ξεκίνησε και ανυπομονώ να δούμε όλα τα απίθανα πράγματα που μας περιμένουν. Νιώθω τόση μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την εκπληκτική σύζυγό μου και το μωρό Sienna και τον Wolfie. Αυτές είναι οι μέρες που δεν θέλω να ξεχάσω. Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος μου είπε το πιο τρυφερό πράγματα πως με κάθε παιδί μεγαλώνει μία νέα καρδιά».


Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ τίμησε την γιαγιά της δίνοντας το όνομά της, ως δεύτερο, στην κόρη της. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και ο πρίγκιπας Willliam και η Kate Middleton έχουν δώσει στην κόρη τους Charlotte ως μεσαίο όνομα το όνομα της βασίλισσας, ενώ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ονόμασαν την κόρη τους Lilibet, το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ σε μικρή ηλικία. Επιπλέον, και τα εγγόνια της βασίλισσας, Zara Tindall και Peter Phillips έχουν προσθέσει το Elizabeth ως μεσαίο όνομα στις κόρες τους.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below