Στην εργασιοθεραπεία φαίνεται να το έχει ρίξει η Gigi Hadid μετά τα νέα που τη θέλουν να χωρίζει από τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Zayn Malik.

Η πρώτη ανάρτηση του παγκοσμίου φήμης μοντέλου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, αφορά στη δουλειά της και έχει να κάνει με το show μόδας που συμμετέχει, το Project Runway. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε μόνη ή με τους συνεργάτες, να χαμογελά και να κάνει γκριμάτσες. «Αύριο! @projectrunwaybravo 9/8c on @bravotv», έγραψε στο caption.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015. Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2016, όταν το 26χρονο μοντέλο έλαβε μέρος στο video clip του τραγουδιού του Malik, PillowTalk. Έχουν μαζί μία κόρη, την 13 μηνών Khai. Έπειτα από χωρισμούς και επανασυνδέσεις, και τον ερχομό της κόρης τους, τα πράγματα φαίνεται να κυλούσαν ομαλά για το ζευγάρι. Στις 28 Οκτωβρίου, όμως, το διαδίκτυο πλημμύρισε με δημοσιεύματα και φήμες πως ο Zayn Malik χτύπησε την μητέρα της Gigi Hadid, Yolanda Hadid, με το ζευγάρι να χωρίζει πλέον οριστικά.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below