Η Salma Hayek είναι γνωστή πέρα από τη φυσική ομορφιά της και τις επιτυχημένες ταινίες που έχει λάβει μέρος, για τη στήριξη της στις γυναίκες και στις μειονότητες κάθε είδους. Εχθές, η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της και ευχήθηκε στον εαυτό της «Χρόνια πολλά» με μία φωτογραφία που θα μπορούσε να θεωρηθεί ωδή στο γυναικείο σώμα.

Η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ τις καμπύλες της ούτε προσπάθησε να μπει στα καλούπια που πρόσταζαν κατά καιρούς οι βιομηχανίες του θεάματος και της μόδας.

Έγινε 55 και, όπως φαίνεται, είναι μια ευτυχισμένη και γεμάτη γυναίκα που απολαμβάνει κάθε της στιγμή. Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα γενεθλιά της στις 3 Σεπτεμβρίου, φορά ένα ολόσωμο μαγιό σε γαλάζιο χρώμα και ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χαρούμενα 55α γενέθλια σε εμένα. Ανυπομονώ για νέες περιπέτειες».

Η Salma Hayek έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έγιναν μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίστηκαν ως σπουδαίες από τους συναδέλφους της. Ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της και και της έδωσε την αναγνώριση που της αξίζει ως ηθοποιός ήταν εκείνος της Frida Kahlo στην ομώνυμη ταινία. Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία της Marvel “The Eternals”, σε σκηνοθέσια της βραβευμένης με Όσκαρ Chloé Zhao.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below