Στο επόμενο επίπεδο φαίνεται πως πάνε τη σχέση τους Zendaya και Tom Holland, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail το ζευγάρι σχεδιάζει να μείνει μαζί στο Λονδίνο. O Tom Holland φέρεται να έχει αγοράσει μία έπαυλη πολύ κοντά στο πατρικό του σπίτι στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο, στην οποία θέλει να μετακομίσει αφού την ανακαινίσει.

Συγκεκριμένα, αγόρασε το σπίτι το 2018 και σκοπεύει να το ανακαινίσει πλήρως. Μετά τις αλλαγές που θα κάνει το σπίτι θα έχει σάουνα, αίθουσα σινεμά, ένα game room, μεγαλύτερο υπόγειο και ένα ξύλινο δωμάτιο που θα έχει θέα σε έναν όμορφο κήπο. Προς το παρόν ο Βρετανός ηθοποιός ζει με τους γονείς του, τον κωμικό ηθοποιό  Dominic Holland και τη φωτογράφο μητέρα του, Nicola Holland. Πρόσφατα, βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με την αγαπημένη του Zendaya και πέρασαν χρόνο όλοι μαζί. Μάλιστα, εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι βγαίνοντας από το σπίτι των γονιών του λίγο πριν βρεθούν στο θέατρο West End για να παρακολουθήσουν το θεατρικό Harry Potter And The Cursed Child.

Η Zendaya και ο Tom Holland στην πρεμιέρα του “Spider-Man: No Way Home”

Απαντώντας στις φήμες περί συγκατοίκησης, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε: «Ο Tom έχει περάσει αρκετό χρόνο φτιάχνοντας αυτό το σπίτι. Θέλει να το κάνει τέλειο. Η Zendaya τον έχει επισκεφθεί αρκετές φορές, οπότε μένει να δούμε. Δεν θέλουν να περνούν πολύ χρόνο χώρια.

Προς το παρόν το ζευγάρι προωθεί την ταινία Spiderman Way Home, στην οποία πρωταγωνιστούν ως Peter Parker – Spiderman και Mary Jane.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below