Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η οποία φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπητή στο κοινό ηθοποιός, η οποία έγινε 48 ετών, ανήρτησε πριν λίγες ώρες μία σειρά από φωτογραφίες από τις 24 Νοεμβρίου, στις οποίες τη βλέπουμε να χαμογελά και να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους. Φυσικά, από το πλάνο δεν έλειπαν η αγαπημένη της κόρη, Θάλεια, και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς. Στο caption της ανάρτησης, η Ζέτα κάνει μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ αποκαλύπτει πως έσβησε όχι μία ούτε δύο, αλλά πέντε τούρτες.

Στα στιγμιότυπα τη βλέπουμε στο σπίτι αγκαλιά με τους αγαπημένους της, στο θέατρο μπροστά στο κοινό και στα παρασκήνια, αλλά και σε έξοδο παρέα με τον σύζυγο και τις φίλες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Την περασμένη χρονιά πέρασε τα γενέθλιά της στο σπίτι, λόγω lockdown, παρέα μόνο με την οικογένειά της, αλλά και τότε δεν παραπονέθηκε. Αντίθετα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που λαμβάνει καθημερινά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Ίσα ίσα, της είχε αφήσει σοβαρά ψυχολογικά τραύματα, καθώς η συμπεριφορά του ήταν κακοποιητική. Μάλιστα, με επιστολή της μέσω Ιnstagram προς τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ζητήσει την άμεση και σαφή τοποθέτηση τους για τις καταγγελίες στο θέατρο (διαβάστε εδώ τι είχε γράψει).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Ανήμερα των γενεθλίων της, στις 24 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε ξανά στις καταγγελίες της και στο πώς η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου (που έγινε πρώτη φορά στο Marie Claire) της έδωσε δύναμη:

«Άντλησα, όντως, δύναμη από τη Σοφία. Αισθάνθηκα ό,τι η κοινωνία είναι πιο έτοιμη. Αισθάνθηκα μέσα μου πιο έτοιμη. Αισθάνθηκα ό,τι είναι σημαντικό να μιλήσουμε καθαρά και ονομαστικά γιατί μόνο αυτό θα έκανε τη διαφορά, όπως και τελικά έγινε. Πέρασα δύσκολα. Πέρασα πάρα πολλά μονοπάτια συναισθηματικά. Εξαντλήθηκα και εξουθενώθηκα συναισθηματικά. Επειδή είμαι άτομο της ευθύνης, δεν φοβάμαι να βγαίνω μπροστά και να μιλήσω… Εγώ είμαι μάνα για όλα τα παιδιά. Είμαι σε αυτή την ηλικία που είμαι, για να φτιάξω έναν κόσμο καλύτερο, όχι μόνο για τη Θάλεια, αλλά για όλους τους ανθρώπους, σε όποια ηλικία κι αν είναι… Η κοινωνία είναι στηριγμένη σε σαθρά θεμέλια. Πατριαρχικά, με στερεότυπα που δεν ευνοούν κανέναν, παρά μόνο κάποιες ομάδες».   

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below