Ο Brad Pitt αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Ο 56χρονος ηθοποιός πέρασε μία ολόκληρη ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας παραδίδοντας πακέτα τροφίμων σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στο νοτιοκεντρικό Λος Άντζελες.


Ο Pitt, ντυμένος με ένα απλό τζιν, άσπρο t-shirt και καρό πουκάμισο συνέχισε το εθελοντικό του έργο παρά τα φλας των παπαράτσι. Μάλιστα, υπήρξε ιδιαίτερα επικοινωνιακός με τους υπόλοιπους εθελοντές μεταξύ των διαλειμμάτων τους, ακολουθώντας πάντα τις ειδικές οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό.


Ο ηθοποιός στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη του δημόσια προς το πρόσωπο του Dr. Anthony Fauci, ενός εκ των ηγετικών στελεχών του Λευκού Οίκου για τη διαχείριση της πανδημίας τον περασμένο Απρίλιο.
Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει σε εμφάνισή του στο Saturday Night Live: «Ευχαριστώ πολύ για την ηρεμία και τη σαφήνειά σας σε αυτή την ανησυχητική περίοδο. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στον ιατρικό τομέα και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below