Η επανασύνδεση με πρώην συντρόφους δεν αποτελεί καλή ιδέα, στο σύνολο των περιπτώσεων. Άλλωστε, για να τελείωσε η σχέση, σίγουρα θα υπήρχε κάποιος λόγος. Υπάρχουν όμως και κάποιες σχέσεις που φαίνεται πως χρειάζονται μία δεύτερη ευκαιρία, με τον κύκλο τους να μην έχει ολοκληρωθεί. Μία από αυτές φαίνεται να είναι η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο μάλιστα είχε παντρευτεί, με τους δύο να είναι μαζί ξανά εδώ και αρκετούς μήνες.

Σε ερώτηση ενός follower της παρουσιάστριας στο instagram για πως είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην, η ίδια απάντησε αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι. «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε πάνω στη φωτογραφία.

Η ίδια στο παρελθόν είχε εξηγήσει πως «Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί» .

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below