«Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνωντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης στον εαυτό μας.

Η νεαρή γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν σταματά να σκέφτεται αισιόδοξα, ενώ με τον τρόπο ζωής της γίνεται παράδειγμα προς όλους μας. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media φορά ένα κίτρινο neon μπουφάν με παντελόνι φόρμας και αθλητικά παπούτσια και ποζάρει δίπλα από μια πινακίδα που γράφει: «Τι λέω στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα!».

Πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κάνει μια δημόσια εμφάνιση, στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας, προσκεκλημένη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου, όπου παρακολούθησε την Αννίτα Ναθαναήλ, τη γυναίκα που την έχει στηρίξει ίσως όσο καμιά άλλη, να παρελαύνει φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή, μαζί με την κόρη της, Τερέζα Χάμπερτ. Είχε δηλώσει σχετικά με τη μόδα:

««Αγαπώ πολύ τη μόδα, είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα, που άνοιξαν και έκλεισαν το σόου. Ευχαριστώ πολύ τον Τάσο που επιμελήθηκε το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα μέσα σε αυτό το ρούχο, που αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση να μπορέσω να παραβρεθώ εδώ, οπότε αυτό το πετύχαμε».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below