Την παράσταση «Οθέλλος» παρακολούθησαν η Ναταλία Τσαλίκη και η Ηρώ Μπέζου στο Κηποθέατρο Παπάγου, το βράδυ της Τρίτης, 13 Ιουλίου. Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί σε μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση, φορώντας μακριά καλοκαιρινά φορέματα.

Η κα. Ναταλία Τσαλίκη προτίμησε το άκρως καλοκαιρινό πουά μοτίβο σε κόκκινο και άσπρο χρώμα, ενώ είχε τα μαλλιά της μπούκλες. Η κόρη της από την άλλη επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Και οι δύο γυναίκες κράτησαν φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ τους, ενώ τα κοσμήματα που φόρεσαν ήταν πολύ διακριτικά.

Η Ηρώ Μπέζου ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της και ασχολείται με την υποκριτική. Οι γονείς της, Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη, τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα και έχουν δηλώσει υπερήφανοι για εκείνη.

NDP

«Εγώ και ο Γιάννης δεν ανήκουμε στην κατηγορία που κάναμε τα παιδιά μας για να μας μοιάσουν, αλλά που τα κάνουν για να γίνουν αυτό που θέλουν εκείνα. Τα κάνεις, τους δίνεις την αγάπη που πρέπει, τα φροντίζεις και τα αφήνεις να ανοίξουν τα φτερά τους και να γίνουν αυτό που θα ήθελαν. Τους προσφέρεις την απόλυτη αποδοχή», είχε δηλώσει η Ναταλία Τσαλίκη για την απόφαση της μοναχοκόρης της να ακολουθήσει την τέχνη του ηθοποιού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below