Μόνο το 9% των ανθρώπων που έβλεπαν το βράδυ της Πέμπτης τηλεόραση επέλεξε να δει τελευταίο επεισόδιο του Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά. Στα ίδια χαμηλά ποσοστά κινήθηκαν κα τα υπόλοιπα 11 επεισόδια που οροηγήθηκαν παρόλο που η αναμονή για την επιστροφή της αγαπημένη παρέας ήταν τεράστια. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ το επικρατέστερο σενάριο ήταν να ακολουθήσει κι άλλη σεζόν. Μετά την πρεμιέρα, όλα άλλαξαν μαζί με την ημέρα προβολής της σειράς.

Είχε να αντιμετωπίσει από τη μία τον “τυφώνα” Άγριες Μέλισσες κι από την άλλη το σαρωτικό Greece’s Next Top Model. Έτσι, πήρε τη θέση του στις 23:00 κάθε Πέμπτης. Για πολλούς ήταν αυτό που καθόρισε τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Για άλλους, η αιτία βρισκόταν στους δημιουργούς της σειράς και στον τρόπο που προσέγγισε την παρέα που είχαμε αγαπήσει μέσα από το Mega. Η Μιρέλα Παπαοικονόμου, που υπογράφει το σενάριο, χρεώθηκε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο σκηνοθέτης και των δύο κύκλων, Λάμπης Ζαρουτιάδης έστειλε μέσα από το τελευταίο επεισόδιο ένα δικό του συγκινητικό μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε#LogoTimis#20XroniaMeta

Posted by Λόγω Τιμής on Thursday, December 12, 2019

Μαζί με το φινάλε ήρθε και ο απολογισμός. Μας άρεσε τελικά το πώς τελείωσε η σειρά; Βασικά, το ερώτημα είναι άλλο: μας άρεσε τελικά η σειρά; Το twitter πήρε θέση!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below