Με ανάρτησή της στο Instagram, η Jena Malone, την οποία γνωρίσαμε ως 13χρονο κορίτσι στην ταινία “Stepmom”, αλλά αγαπήσαμε και ως Johanna Mason στο “Catching Fire” της τριλογίας “Hunger Games”, αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το γεγονός συνέβη το 2013 στη Γαλλία στα γυρίσματα της ταινίας. Η ηθοποιός, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε στην εξοχή μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ταινίας “Hunger Games”.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία μετά το τέλος των γυρισμάτων του “Mockingjay: Part Two” και έπρεπε να πω αντίο σε όλους στο σετ. Ήμασταν σε ένα υπέροχο κτήμα της γαλλικής εξοχής και ζήτησα από τον οδηγό να με αφήσει σε αυτό το χωράφι για να μπορέσω να κλάψω και να αιχμαλωτίσω τη στιγμή».

Σημείωσε ότι ο χρόνος της στο Παρίσι ήταν «εξαιρετικά δύσκολος» λόγω της σεξουαλικής επίθεσης που βίωσε από κάποιον, με τον οποίο είχε συνεργαστεί. «Παρ’ όλα αυτά, ένιωθα τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό το project και τους ανθρώπους που γνώρισα και ήρθα πιο κοντά. Μία μίξη συναισθημάτων που τώρα μαθαίνω πώς να διαχειριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jena Malone (@jenamalone)

Εύχεται να μην είχε ζήσει κάτι τόσο τραυματικό αλλά «ίσως αυτό να είναι η ζωή». «Πάλεψα πολύ για να κάνω ειρήνη με τον εαυτό μου και το άτομο που με παραβίασε. Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν δύσκολο να μιλώ για αυτόν τον ρόλο χωρίς να αναβιώνω εκείνη τη στιγμή».

Η Jena Malone εξήγησε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία της επέτρεψε να συμφιλιωθεί με το άτομο που της επιτέθηκε και με τον εαυτό της. Πρόσθεσε ότι δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο λόγω της «κουλτούρας ακύρωσης» των θυμάτων και ότι δεν ήθελε να σύρει το όνομά του στη λάσπη, αφού είχε εξιλεωθεί απέναντί της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below