Διαστάσεις σεναρίου κοινωνικής ταινίας παίρνει το διαζύγιο των Johnny Depp – Amber Heard, καθώς το πρώην ζεύγος πλέον βρίσκεται στο δικαστήριο για να επιλύσει τα προβλήματά του.

Ο Johnny Depp παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έπινε υπερβολικά πολύ αλκοόλ, ότι έκανε χρήση ουσιών και κατέστρεψε όντως δωμάτια ξενοδοχείων αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του περί βίας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες. Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν πως οι κατηγορίες για βία «εφευρέθηκαν» και επέμειναν σθεναρά ότι ο πελάτης τους δεν υπήρξε ποτέ βίαιος ούτε κακοποιητικός απέναντί της.

Την ημέρα έναρξης μιας δίκης τριών εβδομάδων, καταθέτοντας αποδεικτικά στοιχεία στα Δικαστήρια του Λονδίνου, ο 57χρονος ηθοποιός επανέλαβε πολλάκις ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος άνθρωπος, ενώ παράλληλα αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 34χρονης πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια του γάμου του. Η νομική προσφυγή ασκήθηκε από τον Ντεπ όταν η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun και ο συντάκτης της Dan Wootton δημοσίευσαν ένα άρθρο που τον περιέγραφε ως βίαιο σύζυγο που έδερνε τη γυναίκα του σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, στοιχεία τα οποία αναμένεται η Heard να καταθέσει προσεχώς ενώπιον του δικαστηρίου για να επιβεβαιώσει όσα έγραψε η εφημερίδα.

Από την πλευρά του ο Depp, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του σχετικά με ένα βίντεο που προσκόμισε η Heard στο δικαστήριο -το τράβηξε η ίδια- και στο οποίο φαίνεται να πίνει κρασί νωρίς την ημέρα και να σπάει μπουκάλια στην κουζίνα τους, εξήγησε ότι όντως είχε ξοδέψει περισσότερα από 30.000 δολάρια για κρασί σε ένα μήνα πριν αποφασίσει να πάει για απεξάρτηση.
«Ναι, έπινα υπερβολικά, αλλά το να πίνω πολύ δεν σημαίνει ότι ήμουν εκτός ελέγχου… Η βία δεν είναι κάτι που ψάχνω», ανέφερε ενώ παραδέχθηκε ότι είχε αρχίσει να παίρνει τα «χάπια» της μητέρας του σε ηλικία 11 ετών και πως αργότερα έκανε χρήση κοκαΐνης, ecstasy, LSD και κάνναβης.

Η ακρόαση συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below